Στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία ψηφίστηκε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, συμμετείχε ο Δημήτρης Πανοζάχος.  Η αύξηση ανήλθε σε 15 εκ. ευρώ, με το κεφάλαιο της ΠΑΕ να…

Συμμετοχή στην ημερίδα Ευστάθεια: Ενημέρωση σε σύγχρονα εργασιακά θέματα

Για την αδήλωτη εργασία και τις εναλλακτικές μορφές απασχόλησης μίλησε ο Δημήτρης Πανοζάχος σε ημερίδα με θέμα τα σύγχρονα εργασιακά θέματα, την οποία διοργάνωσε το Skywalker.gr, στο Συνεδριακό Κέντρο της…

Ανοίγει "παράθυρο" στη κατάργηση του ακατάσχετου; Στο κανάλι Open και την εκπομπή ΩΡΑ ΕΛΛAΔΟΣ 7:00

O κ. Πανοζάχος Δημήτρης στο κανάλι OPEN TV και στην εκπομπή ΩΡΑ ΕΛΛAΔΟΣ 7:00 στις 11 Απριλίου 2019. Θέμα συζήτησης: Ανοίγει "παράθυρο" στη κατάργηση του ακατάσχετου;Κατασχέσεις μισθών πριν πιστωθούν σε λογαριασμούς.

Συμβουλές για τις φορολογικές δηλώσεις

Συμβουλές σχετικά με την κατάθεση των φορολογικών δηλώσεων του 2019, έδωσε σε μέλη των ΚΑΠΗ Καλαμαριάς ο Δημήτρης Πανοζάχος.   Πανοζάχος Δημήτρης Msc Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός Σύμβουλος

Στο κανάλι ΣΚΑΪ και στην εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ με τον Γιώργο Αυτιά στις 7.4.19

O κ. Πανοζάχος Δημήτρης στο κανάλι ΣΚΑΪ και στην εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ με τον Γιώργο Αυτιά στις 7 Απριλίου 2019. Θέμα συζήτησης: Υποβολή δηλώσεων.

Καινοτομία και ανάπτυξη

Στο 14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο The Met, συμμετείχε ο Δημήτρης Πανοζάχος. Πήρε μέρος στη συζήτηση για το νέο μοντέλο της σύγχρονης επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. 

Στο κανάλι ΣΚΑΪ και στην εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ με τον Γιώργο Αυτιά στις 9.3.19

O κ. Πανοζάχος Δημήτρης στο κανάλι ΣΚΑΪ και στην εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ με τον Γιώργο Αυτιά στις 9.3.19. Θέμα συζήτησης: Επίδομα Ενοικίου/στέγασης, αναδρομικά σε μισθωτούς και συνταξιούχους.

Κατασχέσεις από τη Δ.Ο.Υ στις θυρίδες και άλλα θέματα. Στο κανάλι OPEN TV και στην εκπομπή " Ωρα Ελλάδος 07.00 " στις 28-2-2019.

O κ. Πανοζάχος Δημήτρης στο κανάλι OPEN TV και στην εκπομπή " Ωρα Ελλάδος 07.00 " στις 28-2-2019. Θέμα συζήτησης: Κατασχέσεις από τη Δ.Ο.Υ στις θυρίδες και άλλα θέματα.

Κτηματολόγιο 2019- στο κανάλι OPEN TV και στην εκπομπή "Τώρα... Ό,τι συμβαίνει"

O κ. Πανοζάχος Δημήτρης στο κανάλι OPEN TV και στην εκπομπή "Τώρα ... Ό,τι συμβαίνει" στις 24-2-2019. Θέμα συζήτησης: Το κτηματολόγιο 2019.

H πραγματική αύξηση του κατώτατου μισθού και οι επιδράσεις της στη πραγματική οικονομία

O Δ. Πανοζάχος στο OPEN TV και στην εκπομπή ΩΡΑ ΕΛΛAΔΟΣ 7:00 στις 30-1-2019. Θέμα συζήτησης: H πραγματική αύξηση του κατώτατου μισθού και οι επιδράσεις της στη πραγματική οικονομία.

Επιδόματα παιδιού, ενοικίου και θέρμανσης.στο κανάλι OPEN TV και στην εκπομπή "Τώρα... Ό,τι συμβαίνει"

O κ. Πανοζάχος Δημήτρης στο κανάλι OPEN TV και στην εκπομπή "Τώρα... Ό,τι συμβαίνει" στις 13 Ιανουαρίου 2019. Θέμα συζήτησης:  Επιδόματα παιδιού, ενοικίου και θέρμανσης.

Υπόθεση Novartis. Στην εκπομπή Focus Press Live στις 4-1-19

O κ. Πανοζάχος Δημήτρης στην εκπομπή Focus Press Live με τον Δημήτρη Βενιέρη στην τηλεόραση του Atlas TV, στις 4-1-19. Θέμα συζήτησης: Υπόθεση Novartis.