Ποιός Είμαι

Γεννήθηκα το 1963 στο Άγιο Πνεύμα Σερρών.

Τελείωσα το Δημοτικό σχολείο στη Γερμανία, το Γυμνάσιο στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, ενώ το Λύκειο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Κατοικώ στη Θεσσαλονίκη από το 1978. Με τη γυναίκα μου, Φωτεινή Τσιακίρη, χημικό-σύμβουλο επιχειρήσεων, έχουμε δύο παιδιά, τον Γιώργο, οικονομολόγο και τη Ζωή, ψυχολόγο.

Σπούδασα στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης (Α.Β.Σ.Θ) στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, και είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στην Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική.

Ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα το 1987 και από τότε εργάζομαι ανελλιπώς.

Είμαι συνιδρυτής από το 1989 μιας από τις μεγαλύτερες, εταιρείες Οικονομικών – Λογιστικών – Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής καριέρας μου ασχολήθηκα κυρίως με τη φοροτεχνική και λογιστική υποστήριξη επιχειρήσεων του Ιδιωτικού τομέα και φορέων του Δημοσίου.

Μιλάω Γερμανικά και Αγγλικά.

Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής καριέρας μου ασχολήθηκα με τη φοροτεχνική και λογιστική υποστήριξη επιχειρήσεων του Ιδιωτικού τομέα και φορέων του Δημοσίου, τη διαχείριση αναπτυξιακών προγραμμάτων

Είμαι Πιστοποιημένος Εσωτερικός Ελεγκτής (CICA) και μέλος του Ειδικού Μητρώου Εσωτερικών Ελεγκτών του Υπουργείου Οικονομικών.

Υπήρξα μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, και πολλών επιστημονικών του επιτροπών καθώς και μέλος Εθνικών Επιτροπών Παρακολούθησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων που υλοποιούνταν στη χώρα μας.

Αρθρογραφώ συχνά, καλούμαι από πολλά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και ως εισηγητής σε δεκάδες σεμινάρια και Fora για εξειδικευμένα φορολογικά και γενικότερα οικονομικά θέματα.

Η επαγγελματική μου ανάδειξη στηρίχθηκε στη ρήση «οι Άνθρωποι και η Γνώση καθορίζουν το αποτέλεσμα».

Διετέλεσα:

- Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ηπείρου (2004-2009)

- Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ (2007-2013)

Έχω βραβευθεί:

- Από τον ΣΕΓΑΣ (2005) για την υποστήριξη μου στον Κλασικό Αθλητισμό

- Από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (2010) για την προσφορά μου, στο κίνημα της αιμοδοσίας.

Φωτοβιογραφικό Υλικό