Η Γυναίκα είναι η κορυφή κάθε δημιουργίας

Με απόσπασμα από Ντοστογιέφσκι ότι « Η γυναίκα είναι η κορυφή κάθε δημιουργίας. Είναι ικανή από το μηδέν να κάνει το παν . Είναι η έμπνευση μας , από αυτήν αντλούμε δύναμη , καθώς κάθε γυναίκα σημαίνει ζωή , σημαίνει θυσία », ξεκίνησε την ομιλία του ο Δημήτρης Πανοζάχος στη συγκέντρωση γυναικών που οργάνωσε. Μια συγκέντρωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία από την πλευρά προσέλευσης καθώς η μεγάλη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης ήταν ασφυκτικά γεμάτη και με πολλές κυρίες όρθιες.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ περιφέρεια Θεσσαλονίκης επισήμανε ότι οι γυναίκες γνωρίζουν καλύτερα ότι η πραγματική οικονομική δυσκολία των πολιτών να ανταποκριθούν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους  δεν θα βελτιωθεί  με λαϊκίστικες υποσχέσεις τύπου «λεφτά υπάρχουν» και ότι απαιτείται ανάπτυξη της παραγωγικής διαδικασίας. Σε διαφορετική περίπτωση, είπε, θα αυξάνονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των πολιτών  και δεν θα μειώνεται το δημόσιο χρέος . Συμπλήρωσε ότι  χρειάζονται μέτρα κοινωνικής στήριξης των ανθρώπων που μοχθούν και αυτά απαιτούν : Την λειτουργία της κρατικής μηχανής στην πρόνοια και την εξασφάλιση της δημόσιας τάξης .

Ο κ. Πανοζάχος στάθηκε ιδιαίτερα στο θεσμό της οικογένειας τονίζοντας ότι η Ελληνική οικογένεια αποτελεί θεμέλιο λίθο στην κοινωνική συνοχή. «Για αυτό απαιτείται, τόνισε, _Άμεση επανεξέταση των φορολογιών  επιβαρύνσεων των γονικών παροχών και δωρεών

_Φορολογική αναγνώριση της οικονομικής υποστήριξης μεταξύ των μελών της οικογένειας και προσμέτρηση στις απαλλαγές από τα τεκμήρια διαβίωσης

_Οικονομική υποστήριξη απώλειας εισοδήματος  και συνυπολογισμό στα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» των οικογενειών που φροντίζουν τα άτομα της τρίτης ηλικίας ενδοοικογενειακά. 

 

Social Media

fb tw yt fkr

Facebook

Επικοινωνια

press2
Διαφήμιση