Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

Το θέμα της πρωτοβουλίας που ανέλαβε για το Μετρό της Θεσσαλονίκης, ανέπτυξε ο Δημήτρης Πανοζάχος στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, με τον οποίο συναντήθηκε στο γραφείο του.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ Θεσσαλονίκης, με το σύνθημα  «Ελάτε να δεσμευθούμε για την ολοκλήρωση του Μετρό της Θεσσαλονίκης», απεύθυνε ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους υποψήφιους, όλων των κομμάτων, να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να συνεχισθούν και επιτέλους να ολοκληρωθούν οι εργασίες για το μεγάλο έργο πνοής της Θεσσαλονίκης, το πολύπαθο Μετρό σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές και ιδιαίτερα την περιφέρεια.

Ο κ. Πανοζάχος επανέλαβε στον κ. Τζιτζικώστα την άποψη του ότι πρέπει να σταματήσουν τα λόγια τα πολλά και να γίνουν έργα. «Πριν την 25η Ιανουαρίου 2015, καλώ όλους  που διεκδικούν θέση στη Βουλή των Ελλήνων, να δεσμευθούν με τις υπογραφές τους, ότι ένα από τα πρώτα μελήματα τους, όσοι εξ αυτών εκλεγούν, να θέσουν το θέμα του Μετρό στη βουλή. Με την υπογραφή μας σε ένα απλό λιτό κείμενο, που διαμορφώσαμε και  αρχίσαμε να αποστέλλουμε σε όλους τους υποψηφίους, δεσμευόμαστε  να φέρουμε το θέμα στη βουλή, να πιέσουμε προς κάθε κατεύθυνση και φυσικά να είμαστε υπόλογοι, όσο και εκτεθειμένοι στους συμπολίτες μας, αν δεν υπάρξει πρόοδος των εργασιών για την κατασκευή του Μετρό».

Ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας χαρακτήρισε εξαιρετικά θετική την πρωτοβουλία του κ. Πανοζάχου και τόνισε ότι θα συμβάλλει και εκείνος με τις δικές του δυνάμεις, στην επίτευξη του κοινού στόχου, που είναι η ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση του έργου.

 

Social Media

fb tw yt fkr

Facebook

Επικοινωνια

press2
Διαφήμιση