Ασφάλεια για τον Πολίτη - Προϋπόθεση για τη Δημοκρατία

«Τα στελέχη με το «Εθνόσημο» έχουν δώσει όρκο υπεράσπισης της πατρίδας ενσυνειδήτως και προσφέρουν τη «ζωή τους» για την ασφάλεια της πατρίδας και των πολιτών», τόνισε ο Δημήτρης Πανοζάχος μιλώντας σε συγκέντρωση στελεχών των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, στη Θεσσαλονίκη.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι εν ενεργεία, όσο και οι απόστρατοι, λόγω της μεγάλης κρίσης στη χώρα, όπου όμως, έχουν ήδη μπει οι βάσεις για να αρχίσει η ανάκαμψη. «Είμαστε, είπε, σε νέα πορεία. Χρειάζονται βελτιώσεις και φυσικά νέα πρόσωπα, για να εφαρμόσουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα τις ιδέες μας, που επικρατούν παντού στον κόσμο».

«Οι θέσεις της παράταξης μας, συνέχισε, για τις ένοπλες δυνάμεις μας και τα σώματα ασφαλείας, είναι γνωστές και σε πλήρη αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ που απαξιώνει την εθνική ασφάλεια και θεωρεί «πολυτέλεια» την ύπαρξη αξιόμαχου στρατεύματος. Αμφισβητούν το κοινωνικό έργο των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας μας, αμφισβητούν ακόμη και την ανάγκη ύπαρξης τους με τη σημερινή μορφή επενδύοντας στη χαοτική κοινωνική οργάνωση».

Ο κ. Πανοζάχος κατέληξε λέγοντας ότι επιβάλλεται , στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η συνεχής προσπάθεια και η διεκδίκηση ενώ η απόλυτη-τυφλή σύγκρουση με αυτήν, που είναι και η μόνη, η οποία μπορεί να μας βοηθήσει, είναι απλά εθνικό έγκλημα. «Η Ελλάδα, είπε, θα επιλέξει το λαϊκισμό για να γίνει Βενεζουέλα ή την αλήθεια, παραμένοντας στην Ευρωπαϊκή Ένωση;».

 

Social Media

fb tw yt fkr

Facebook

Επικοινωνια

press2
Διαφήμιση