Κι όμως, είχαμε δίκιο...ΟΝΝΕΔ '80

«Έχουμε μνήμες σε αυτή τη χώρα», τόνισε ο Δημήτρης Πανοζάχος, μιλώντας σε εκδήλωση που οργάνωσε για τις ΟΝΝΕΔίτισες και τους ΟΝΝΕΔίτες. «Είχαμε δίκιο, όλοι εμείς στην ΟΝΝΕΔ, που αντιστεκόμασταν πάντα στις σειρήνες της Αριστεράς, συμπλήρωσε. Το ίδιο κάνουμε και σήμερα που ο ΣΥΡΙΖΑ προωθεί το μοντέλο της Λαϊκής Δημοκρατίας να το εγκαθιδρύσει στη χώρα».

Στην ομιλία του, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ Θεσσαλονίκης, έδωσε την απάντηση στο που βρισκόμαστε και ποιο στόχο πρέπει να θέσουμε, ως χώρα. «Είμαστε, είπε, πολύ κοντά στην κορυφή μια δύσκολης πορείας και πρέπει να αποφασίσουμε αν θα προσπαθήσουμε λίγο ακόμη για να φθάσουμε στην κορυφή για να δούμε τον «καθαρό ουρανό» ή θα μας πάρει πίσω η κατηφόρα. Είμαστε, λοιπόν, σε σημείο καμπής για να κερδίσουμε την αξιοπιστία στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, που είναι η πραγματική οικονομία».

«Ο άλλος δρόμος, συνέχισε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ Θεσσαλονίκης, είναι να καταγγείλουμε το σύστημα αυτό, όπως ακριβώς επιθυμεί η αντιπολίτευση και να αναζητήσουμε την τύχη μας σε άγνωστα μονοπάτια, ακυρώνοντας τις θυσίες που κάναμε έως σήμερα».

Η ομιλία του επί σειρά ετών στελέχους της ΟΝΝΕΔ και διατελέσαντα μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας, χειροκροτήθηκε με θέρμη από το κατάμεστο ακροατήριο.

 

Social Media

fb tw yt fkr

Facebook

Επικοινωνια

press2
Διαφήμιση