Πρωτοβουλία για το Μετρό

             Πρωτοβουλία Δημήτρη Πανοζάχου για το Μετρό

«Ελάτε να δεσμευθούμε για την ολοκλήρωση του Μετρό της Θεσσαλονίκης». Ανοικτή πρόσκληση απευθύνει ο Οικονομολόγος MSc - Φοροτεχνικός και υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Α' Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Πανοζάχος σε όλους τους υποψήφιους, όλων των κομμάτων, να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να συνεχισθούν και επιτέλους να ολοκληρωθούν οι εργασίες για το μεγάλο έργο πνοής της Θεσσαλονίκης, το πολύπαθο Μετρό.

Ο υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Δημήτρης Πανοζάχος, τονίζει ότι πρέπει να σταματήσουν τα λόγια τα πολλά και να γίνουν έργα. «Πριν την 25η Ιανουαρίου 2015, αναφέρει, καλώ όλους που διεκδικούν θέση στη Βουλή των Ελλήνων, να δεσμευθούν με τις υπογραφές τους, ότι ένα από τα πρώτα μελήματα τους, όσοι εξ' αυτών εκλεγούν, θα είναι να θέσουν το θέμα του Μετρό στη βουλή. Εκεί να δώσουν αγώνα για να ξεπερασθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν. Έτσι με επιτάχυνση των εργασιών, η Θεσσαλονίκη να αποκτήσει ένα δεύτερο και πολύ αξιόπιστο δημόσιο μέσο μεταφοράς».

«Δεν έχει νόημα και ίσως έχει καταντήσει κουραστικό έως και εξοργιστικό, συμπληρώνει ο κ. Πανοζάχος, να κάνουμε προεκλογικά, όλοι μας βαρύγδουπες δηλώσεις για τις προτεραιότητες μας και τις προσπάθειες που θα κάνουμε για διάφορα θέματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας. Με την υπογραφή μας σε ένα κείμενο, που θα διαμορφώσουμε, θα είμαστε δεσμευμένοι να φέρουμε το θέμα στη βουλή, να πιέσουμε προς κάθε κατεύθυνση και φυσικά να είμαστε υπόλογοι, όσο και εκτεθειμένοι στους συμπολίτες μας, αν δεν υπάρξει πρόοδος των εργασιών για την κατασκευή του Μετρό».

Με την ανακοίνωση όλων των υποψηφίων βουλευτών της Θεσσαλονίκης, όλων των κομμάτων, ο κ. Πανοζάχος αναλαμβάνει την υποχρέωση να τους στείλει το κείμενο με τη συγκεκριμένη δέσμευση, για να υπογραφεί.

 

Social Media

fb tw yt fkr

Facebook

Επικοινωνια

press2
Διαφήμιση