Μειώνεται η γραφειοκρατία στην επιχειρηματικότητα

2015

Σύστημα που θα περιορίσει τα διοικητά έξοδα των επιχειρήσεων, χαρακτηρίζει ο Οικονομολόγος Msc – Φοροτεχνικός και υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης με την Ν.Δ., Δημήτρης Πανοζάχος, την έκδοση ερμηνευτικής εγκυκλίου από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Σύμφωνα με αυτήν τίθενται σε εφαρμογή τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα που δίνουν ανάσα αναπνοής στην επιχειρηματικότητα της πατρίδας μας. Μένουν πίσω τα γραφειοκρατικά πλαίσια του παρελθόντος που ταλάνισαν για πολλά χρόνια τις επιχειρήσεις και αρχίζει η εφαρμογή ένας σύγχρονου και απλού φορολογικού – λογιστικού συστήματος.

Επιβεβαιώνεται στην πράξη ότι η χώρα πρέπει να προτάξει τις μεταρρυθμίσεις γιατί αυτές προκαλούν οικονομική βελτίωση χωρίς επιπλέον φορολογικές επιβαρύνσεις των πολιτών.

Ακολουθώντας το δρόμο των πραγματικών μεταρρυθμίσεων και μιλώντας αληθινά για την ευρωπαϊκή πολιτική, που καθημερινά ενισχύεται με την είσοδο και άλλων κρατών στην Ευρωζώνη όπως η Λιθουανία, μπορούμε να βαδίσουμε στην επόμενη ημέρα της πατρίδας μας συνειδητοποιώντας ότι το ευρώ και η Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελούν εγγύηση.

Κάτι, που ορισμένοι και χωρίς καμιά λογική, αμφισβητούν.

 

Social Media

fb tw yt fkr

Facebook

Επικοινωνια

press2
Διαφήμιση