Εκλογή του ανώτατου πολιτικού οργάνου του κόμματος.

panoz_g

 

Συμμαχήτριες και συμμαχητές

 

 

Στις δύσκολες αυτές ώρες που διανύει η πατρίδας μας, εμείς τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, καλούμαστε να αποφασίσουμε για την εκλογή του ανώτατου πολιτικού οργάνου του κόμματος.

Ενός  πολιτικού οργάνου που πρέπει να αποδεικνύει καθημερινά με τις πολιτικές τοποθετήσεις, ότι μπορεί να εκπροσωπεί επάξια την κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην πατρίδα μας και μπορεί να προσφέρει στη σύνταξη της ΝΕΑΣ ΧΑΡΤΑΣ για τη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. Για την ΕΛΛΑΔΑ της επόμενης ημέρας.

Η εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας, αποτελώντας την καθημερινή πολιτική έκφραση ενός κεντροδεξιού πολιτικού οργανισμού με μακρά ιστορία και φωτεινή προσφορά στον τόπο, υποχρεούται να αναδεικνύει την πρωτοπορία των φιλελεύθερων ιδεών και του κοινωνικού της λόγου, κυρίως εν μέσω της οξυμένης οικονομικής κρίσης, που διαπερνά όλα τα κοινωνικά στρώματα του Ελληνικού Λαού. Η Νέα Δημοκρατία όταν χρειάζεται, μπορεί να προτάξει το εθνικό από το κομματικό συμφέρον.

Για την εκλογή σ' αυτό το πολιτικό όργανο ζητώ  την υποστήριξή σας.

Υπηρετώ ως αιρετό μέλος το ανώτατο καθοδηγητικό όργανο της παράταξής μας από το 2007. Έχω αποδείξει εμπράκτως τη δυνατότητά μου να προσφέρω στο ανώτατο αυτό κομματικό επίπεδο, ακόμη και στις πιο δύσκολες πολιτικές στιγμές, όπως αυτή της εσωτερικής εκλογικής διαδικασίας  ανάδειξης του νυν προέδρου μας το 2009. Τότε που το ανώτατο όργανο του κόμματος, όπως προβλέπει το καταστατικό μας, είχε την επίβλεψη και στο οποίο συμμετείχα.

Υπηρετώ τη Νέα Δημοκρατία από το 1979. Έχω διανύσει όλη την κομματική ιεραρχία. Έχω τιμηθεί από την παράταξη, με την τοποθέτησή μου κατά την κυβερνητική περίοδο  2004-2009 ως Γενικός Γραμματέας της περιφέρειας Ηπείρου και στις τελευταίες εκλογές με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Α' εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης.

Επαγγελματικά ασχολούμαι με την οικονομική ανάπτυξη και τη φορολογία, συμμετέχοντας σε ανάλογη ιδιωτική εταιρία από την ημέρα απόκτησης του πτυχίου μου.

Βιώνοντας καθημερινά την πραγματική ελληνική οικονομία ως ελεύθερος επαγγελματίας, γνωρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία και τους ανθρώπους της, έχοντας άποψη για την επόμενη ημέρα στην πατρίδα μας...

Σας ζητώ

να με τιμήσετε για ακόμη μία φορά με την ψήφο σας, κρατώντας ψηλά τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας και της πατρίδα μας...

 

 

Με συμμαχικά συναισθήματα
Πανοζάχος Δημήτρης

 

Social Media

fb tw yt fkr

Facebook

Επικοινωνια

press2
Διαφήμιση