Με παραπλανητικούς οικονομικούς όρους μιλά ο Παπανδρέου

Ο πρωθυπουργός της χώρας επέλεξε για ακόμη μια φορά να απευθυνθεί στο λαό με παραπλανητικούς οικονομικούς όρους. Η αναφορά στην κατάσταση της οικονομίας μόνο με απόλυτους αριθμούς και όχι με ποσοστά βάση του ΑΕΠ, αποτελεί τη μεγαλύτερη παραπλάνηση γιατί είναι σαν να θεωρούνται όλες οι οικονομίες του κόσμου ιδίου μεγέθους. Τα δημόσια οικονομικά μεγέθη παρουσιάζονται και μετριούνται ποσοστιαία, με βάση το ΑΕΠ. Δεν είναι τυχαίο που όλες οι ευρωπαϊκές οικονομικές συνθήκες αναφέρονται σε ποσοστά.

Ο πρωθυπουργός καθ’ όλη την παρουσία του στη ΔΕΘ απέφυγε την αναφορά στα ποσοστά, για να μη πέσει σε συγκρίσεις και με απώτερο σκοπό να θολώσει την πραγματική εικόνα της σημερινής οικονομίας.

Γνωρίζει ότι εδώ που έχει οδηγήσει η κυβέρνησή του τη χώρα, αποτελεί κατάντια. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά -μετά το «λεφτά υπάρχουν»- προσπαθεί να παραπλανήσει και πάλι τον λαό !!!

Αν πραγματικά επιθυμεί να προσφέρει Εθνικό έργο, τότε είναι επιτακτική ανάγκη να επιτρέψει στο λαό να εκφραστεί. Να προκηρυχθούν Εθνικές Εκλογές.

 

Social Media

fb tw yt fkr

Facebook

Επικοινωνια

press2
Διαφήμιση