“Κοστίζει” στη χώρα η παραμονή Παπανδρέου στην εξουσία

Τα σκληρά μέτρα που αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο, υπό την πίεση και τις απειλές των δανειστών, αποκαλύπτει την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κυβέρνηση Παπανδρέου.

Ο υπουργός Οικονομικών σε ρόλο πρωθυπουργού, πήρε τα ηνία στα χέρια του και μαζί του την τύχη του ελληνικού λαού αλλά  και τη δική του. Ο πολύτιμος χρόνος που χάθηκε από την ανάληψη των καθηκόντων της νυν κυβέρνησης, τη βάζει τώρα σε τροχιά  επιτάχυνσης  όλων των καθυστερημένων μεταρρυθμίσεων, γνωρίζοντας ακόμη και η ίδια ότι δεν πρόκειται να υλοποιήσει. 

Άργησαν να καταλάβουν ότι η χώρα χρειάζονταν μεταρρυθμίσεις και όχι μνημόνιο.  Άργησαν να καταλάβουν ότι οι παλινωδίες στην οικονομία είναι  πράξη αυτοκαταστροφής. Η χώρα βυθίζεται στην ύφεση και χαρακώνεται από την ανεργία.

Πορεύονται από ατόπημα σε ατόπημα. Η πορεία της  χώρας  με την υπάρχουσα κυβέρνηση είναι προδιαγεγραμμένη. Είναι επιτακτική ανάγκη να οδηγηθεί η χώρα σε εθνικές εκλογές γιατί αν κάτι  «σήμερα  κοστίζει» είναι η  διατήρηση  της υπάρχουσας  ασταθούς πολιτικής κατάστασης.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

 

PAN

 

Social Media

fb tw yt fkr

Facebook

Επικοινωνια

press2
Διαφήμιση