8ο Συνέδριο Ν.Δ. και εκλογή νέας Πολιτικής Επιτροπής

Με την κλείσιμο των εργασιών του 8ου συνεδρίου  και την εκλογή της νέας Πολιτικής Επιτροπής, η ΝΔ ολοκληρώνει τον κύκλο της «επιβεβλημένης» εσωστρέφειας, μετά την εκλογική της ήττα και μπορεί πλέον να αφοσιωθεί απρόσκοπτα  στον αντιπολιτευτικό της ρόλο.

Με νέα κομματικά όργανα και με νέα πρόσωπα -στην πλειοψηφία τους- η ΝΔ αποτελεί πλέον τη μόνη Ελπίδα για την έξοδο της Ελλάδας από την επιτήρηση του ΔΝΤ.

Σε κρίσιμες στιγμές για την οικονομία μας, μόνο μια κυβέρνηση που θα έχει συγκεκριμένη στρατηγική για την αποδέσμευση μας από το ΔΝΤ, μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε τροχιά οικονομικής ανάπτυξης.

Οι Έλληνες πολίτες, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται μέρα με τη μέρα, επιβραβεύουν την επιλογή του Αντώνη Σαμαρά, να αντιταχθεί η ΝΔ στο «μνημόνιο» συνεργασίας της χώρας μας με το ΔΝΤ.

Οι πολιτικές  εξελίξεις θα επιβεβαιώσουν ότι μόνο μια κοινωνική φιλελεύθερη παράταξη μπορεί να δώσει διέξοδο στο αδιέξοδο που μας οδήγησε το ΠΑΣΟΚ.

Σ’ αυτήν την  προσπάθεια της παράταξης της ΝΔ επέλεξα να συμμετέχω ενεργά και για αυτό μετά την εκλογή μου στην Πολιτική Επιτροπή, έθεσα υποψηφιότητα για την εκλογή μου στην Εκτελεστική Γραμματεία.

Πιστεύω ότι οι συμμαχητές και συμμαχήτριες μου στην Π.Ε θα με τιμήσουν με την ψήφο τους.

 

Πανοζάχος Δημήτρης

Μέλος της Π.Ε της ΝΔ

 

Social Media

fb tw yt fkr

Facebook

Επικοινωνια

press2
Διαφήμιση