Συνέντευξη στην ΕΓΝΑΤΙΑ TV

«Θα σκίσουμε τα μνημόνια», «θα εκτυπώσουμε μερικά δισεκατομμύρια ευρώ», «θα αυξήσουμε τους κατώτατους μισθούς και τις συντάξεις», «θα καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ». Ποιος πολιτικός που διεκδικεί την ψήφο του λαού δεν θα ήθελε να τα υποσχεθεί όλα αυτά και άλλα τόσα; Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό να αναγάγουν την παροχολογία σε πολιτικό λόγο. Εμείς όχι», είπε ο Δημήτρης Πανοζάχος μιλώντας στην εκπομπή «Εδώ Μακεδονία» της Εγνατίας τηλεόρασης.

«Σεβόμαστε τον πολίτη. Λέμε την αλήθεια και υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για τις πολύ καλύτερες μέρες που επιθυμούμε για την Ελλάδα μας. Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και όχι του επιθυμητού», συμπλήρωσε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ περιφέρεια της Θεσσαλονίκης.

«Ακούμε από την αξιωματική αντιπολίτευση ότι δεν θα έχει και …μεγάλες αντιρρήσεις αν τα Σκόπια αναγνωρισθούν ως Μακεδονία» ή αν η Ελλάδα αποσυνδεθεί από την Ορθόδοξη πίστη και παράδοση. Ακούμε πολλά παρόμοια και αναρωτιόμαστε μέχρι που θα φτάσουν. Ίσως μέχρι την άλλη Κυριακή, οπότε ο ελληνικός λαός θα δώσει στις …συνιστώσες των Μαοϊκών, των Τροτσκιστών και άλλων …συντρόφων, την απάντηση που τους πρέπει».

Ο κ. Πανοζάχος κατέληξε ότι με νέα πρόσωπα η Νέα Δημοκρατία από τις 26 Ιανουαρίου 2015 θα ριχτεί ακόμη πιο δυνατά και αποφασισμένα στη μάχη για τις πραγματικά καλύτερες μέρες που αξίζει η Ελλάδα μας.

 

Social Media

fb tw yt fkr

Facebook

Επικοινωνια

press2
Διαφήμιση