Ν.Δ. Η μόνη συντεταγμένη δύναμη σ’ ένα πολιτικό σύστημα που καταρρέει

__Οι Έλληνες στις 7 Μαΐου περιμένουν μια διαφορετική διαδρομή από αυτήν στην οποία μας οδήγησαν, οι ισχυροί άνδρες του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου και Ε. Βενιζέλος, με την απόφαση της 23ης Απριλίου 2010.

Τις συνέπειες του μνημονίου τις βιώνουμε όλοι καθημερινά και αυτές θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε την επομένη των εκλογών. Στη δημοκρατία ο λαός αποφασίζει ποια κυβέρνηση θα διαχειριστεί τα συμφέροντά του, σε ποιόν θα εμπιστευτεί το μέλλον του. Εμείς οι ίδιοι είμαστε που χτίζουμε την κοινωνία που επιθυμούμε με τις επιλογές που κάνουμε στις εκλογικές διαδικασίες.

Η πατρίδα στην νέα εποχή, χρειάζεται πολιτικούς που χαρακτηρίζονται από αξιοπιστία, ρεαλισμό, σοβαρότητα και ειλικρίνεια.

Τον συνδυασμό όλων αυτών των χαρακτηριστικών, διαθέτει ο Αντώνης Σαμαράς και μπορεί να διασφαλίσει η ΝΔ.

Η ώρα να δώσουμε με το προνόμιο που μας παρέχεται, εντολή σε ένα πολιτικό σχήμα να κυβερνήσει τη χώρα έφτασε. Η λογική του ψηφίζω κόμματα που θα μπουν στη βουλή αλλά δεν θα διαχειριστούν εξουσία, αντικειμενικά δεν προσφέρει σταθερότητα και διαχειριστική επάρκεια για μια βιώσιμη κυβέρνηση. Τα θέλω των πολιτών είναι πολλά και δίκαια, τα πρέπει όμως ακόμη περισσότερα και καίρια. Η τύχη της χώρας πρέπει να χτιστεί σε οικοδόμημα με ισχυρές βάσεις. 

Η στάση του θέλω να τιμωρήσω με την ψήφο μου, αλλά συγχρόνως επιθυμώ μια κυβέρνηση που θα μπορέσει να δημιουργήσει ένα κράτος δικαίου, να φέρει ποιοτική αλλαγή στην καθημερινότητά μου, να μου δώσει το δικαίωμα να ζω με αξιοπρέπεια, να διατηρήσει τη θέση της χώρας μου στην Ε.Ε, δεν μπορεί να συνυπάρξει.

Η ΝΔ είναι η δύναμη που επαληθεύθηκε στις προβλέψεις της για «τη λάθος συνταγή» του Μνημονίου. Η μόνη συντεταγμένη δύναμη μέσα σε ένα πολιτικό σύστημα που καταρρέει. Η πολιτική δύναμη που εγγυάται τη θέση της Ελλάδας μέσα στην Ευρώπη. Η μόνη που μπορεί να δώσει σταθερή κυβέρνηση, να διαπραγματευθεί εντός και εκτός συνόρων, να δώσει στη χώρα αίσθημα ασφάλειας και προοπτικής.

 

*Δημοσιεύθηκε στις 04/05/12  στην εφημερίδα "Τα νέα της περιφέρειας"

 

Social Media

fb tw yt fkr

Facebook

Επικοινωνια

press2
Διαφήμιση