ΜΑΖΙ κερδί_ΖΟΥΜΕ την ΕΛΠΙΔΑ

DSC_9851Αγαπητή/έ Φίλη/ε,

η πατρίδα μας διέρχεται από το πιο κρίσιμο σημείο για το μέλλον της κοινωνίας και της οικονομίας. Την ώρα αυτή απαιτούνται καθαρές λύσεις και απαντήσεις.

Κατανοώ απόλυτα τους προβληματισμούς σας, γιατί και εγώ ως οικογενειάρχης, σύζυγος και πατέρας δυο παιδιών, μοιράζομαι μαζί σας κοινές ανησυχίες.

Επιλέγω και Τολμώ τη δύσκολη αυτή στιγμή να κάνω ένα βήμα μπροστά.

Συμμετέχω στις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

Διεκδικώ την εμπιστοσύνη και υποστήριξή σας, σίγουρος πως ο Αντώνης Σαμαράς είναι η μοναδική αξιόπιστη και καθαρή επιλογή. Ο μόνος που εγγυάται το δρόμο της ανάπτυξης, της απασχόλησης και της εθνικής υπερηφάνειας.

Γνωρίζω καλά τον τόπο μας, τις ευκαιρίες και τα προβλήματα του. Σερραίος στην καταγωγή, μεγάλωσα και κατοικώ από τα παιδικά μου χρόνια στη Θεσσαλονίκη, ενώ ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Εργάζομαι συνεχώς από το 1987 ως οικονομολόγος και φοροτεχνικός σύμβουλος. Είμαι συνιδρυτής μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες λογιστών-φοροτεχνικών της χώρας μας. Από το 1995 οι συνάδελφοι μου, οικονομολόγοι, με τιμούν με την ψήφο τους εκλέγοντάς με στα όργανα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Υποστηρίζω τις αρχές και τις αξίες της παράταξης μας από το 1978, ξεκινώντας τη δράση από τα μαθητικά μου χρόνια στην ΟΝΝΕΔ. Σήμερα, είμαι μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ν.Δ. και μοναδικό αιρετό μέλος από τη Βόρεια Ελλάδα.

Ξέρω τα προβλήματα της δημόσιας διοίκησης και της ελληνικής περιφέρειας, καθώς μου δόθηκε η ευκαιρία να διατελέσω Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ηπείρου από το 2004 έως το 2009.

Ζητώ να με κρίνετε και να με επιλέξετε, όχι με το κριτήριο της αναγνωρισιμότητας, αλλά με κριτήριο την πορεία, τις γνώσεις  και τις ικανότητές μου, γιατί οι μεγάλες τομές και μεταρρυθμίσεις απαιτούν βαθιά γνώση και απεριόριστη διάθεση για εργασία.

Δεσμεύομαι απέναντι σας να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας, με πίστη στις κοινές μας αρχές και αξίες.

Ενώνω τις δυνάμεις μου μαζί σας, για να ξεπεράσουμε την κρίση, να βάλουμε τις βάσεις της ανάπτυξης για τον τόπο και τα παιδιά μας.

Είμαι αποφασισμένος να εργαστώ σκληρά για να λύσουμε προβλήματα που ταλανίζουν όλους εμάς που κατοικούμε στη Θεσσαλονίκη.

Τώρα εσύ αποφασίζεις για το μέλλον, έχεις τη δύναμη, έχεις φωνή. Σε καλώ να συμμετέχεις στις επερχόμενες εκλογές προτάσσοντας απέναντι στην ανευθυνότητα τη συμμετοχή, στον λαϊκισμό την αλήθεια, για να έχουμε ελπίδα και προοπτική.

Διεκδικούμε την Ελπίδα,        

Κερδίζουμε για την Ελλάδα,               

Προχωράμε μαζί

 

Social Media

fb tw yt fkr

Facebook

Επικοινωνια

press2
Διαφήμιση