Παρέμβαση σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ

 

Στην εκδήλωση με θέμα “ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ”  που διοργάνωσε την Παρασκευή 15-4-2011 στη Θεσσαλονίκη η ΟΝΝΕΔ, με ομιλητή τον Βασίλη Κικίλια, παραβρέθηκε ο Δημήτρης Πανοζάχος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας Θεσσαλονίκης.

Κατά την παρέμβαση του  ο κ. Πανοζάχος τόνισε την ανάγκη δίκαιης μεταχείρισης του νόμου για βουλευτές και πολίτες, επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να υπάρχουν απαλλαγές στους πολιτικούς που να προσβάλλουν τη νοημοσύνη των πολιτών, αλλά ούτε  και να οδηγούμαστε σε υπερβολές.

Αναφερόμενος στα ΜΜΕ επεσήμανε: “είναι επιχειρήσεις που  «εμπορεύονται την πολιτική», με  αποτέλεσμα να επηρεάζονται από τα ίδια συμφέροντα, κατά την άσκηση του λειτουργήματος τους. Αντίπαλο δέος αποτελούν τα κοινωνικά δίκτυα τα οποία μπορούν να αναδείξουν, αλλά και να στηρίξουν τους ικανούς και πετυχημένους πολιτικούς. Η δύναμη πλέον των κοινωνικών δικτύων είναι πολύ μεγάλη. Ένα τέτοιο δίκτυο μπορεί να αποτελέσει και η ΟΝΝΕΔ που είναι μια πολιτική οργάνωση νέων με  προσφορά  στον τόπο”.

Απευθυνόμενος στους νεολαίους o Δημήτρης Πανοζάχος, τόνισε την ανάγκη αξιοποίησης του μορφωτικού επιπέδου της νέας γενιάς. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε “οι Σκανδιναβικές χώρες έχουν υψηλό μορφωτικό επίπεδο και αυτό αντανακλάται  και στην πολιτική της χώρας. Αν και εμείς σήμερα  αξιοποιήσουμε το  μορφωτικό επίπεδο των νέων γενεών μπορούμε να αναβαθμίσουμε και το επίπεδο της  πολιτικής ζωής της χώρας μας”.

“Ο συνδυασμός των κοινωνικών δικτύων και το υψηλό μορφωτικό επίπεδο των νέων γενεών συμπλήρωσε,  μπορούν  να αποτελέσουν το όπλο με το οποίο μπορούμε να αποφύγουμε «ό,τι δεν θέλουμε στους πολιτικούς».

 

Social Media

fb tw yt fkr

Facebook

Επικοινωνια

press2
Διαφήμιση