Η ασφάλεια του πολίτη σε πρώτο πλάνο

    

      

        «Το αίσθημα ασφαλείας στον πολίτη είναι βασική προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία της δημοκρατίας και το αίσθημα αυτό μας το εμπνέει η Ελληνική Αστυνομία». Αυτά μεταξύ άλλων, ανέφερε ο οικονομολόγος MSc-φοροτεχνικός και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Πανοζάχος κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του σε αστυνομικά τμήματα της πόλης αλλά και στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης και ειδικότερα στις διμοιρίες της Υποδιεύθυνσης Τάξης και στην Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα.

      Ο κ. Πανοζάχος αφού ενημερώθηκε από τους διοικητές των τμημάτων και τους αρμόδιους επιτελείς σχετικά με τα θέματα που απασχολούν τις υπηρεσίες τους και από τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Βάκρινο, εξέφρασε τα ολόθερμα συγχαρητήρια, αλλά και τις ευχαριστίες του για τις προσπάθειες όλων των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ που στόχο έχουν να επικρατεί η έννομη τάξη σε όλη τη χώρα. «Οι προσπάθειες αυτές, είπε ο κ. Πανοζάχος, στον τομέα της τάξης, της ασφάλειας και της τροχαίας είναι σε 24ωρη βάση, ενώ αισθάνομαι την υποχρέωση να σταθώ και στο πρόσφατο μεγάλο επίτευγμα της σύλληψης του καταδικασθέντα για τρομοκρατικές ενέργειες. Γνωρίζω ότι, δυστυχώς, υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που προσπαθούν να συνδυάσουν ακόμη και την ανεξάρτητη δική σας λειτουργία με πολιτικές σκοπιμότητες, αλλά το μόνο που επιτυγχάνουν είναι η γελοιοποίηση τους».

     Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Πανοζάχος στις προσπάθειες που γίνονται από την αστυνομία μας στον τομέα αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης. «Θέλω, είπε, να σας συγχαρώ για τα αποτελέσματα που έχουμε στο θέμα αυτό και να επισημάνω ότι είστε οι άγρυπνοι φρουροί μας στο να αποφευχθούν οι εγκληματικές ενέργειες που γίνονται, όπως πρόσφατα στο Παρίσι και όχι μόνο, από φανατικούς που θέλουν να επιβάλουν τις θέσεις τους σκορπώντας το θάνατο».  Αναφερόμενος, τέλος, ο κ. Πανοζάχος σε προβλήματα που έχουν προκληθεί λόγω της κρίσης και απασχολούν τα στελέχη του σώματος και τη λειτουργία τους, τόνισε ότι βρίσκεται στο πλευρό τους και θα συνεχίσει να το κάνει, από οποιαδήποτε θέση βρεθεί, για τη διεκδίκηση της επίλυσης τους.

 

Social Media

fb tw yt fkr

Facebook

Επικοινωνια

press2
Διαφήμιση