Συνάντηση με τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο

«Απόψεις για δέσμευση της περιουσίας της εκκλησίας, παραπέμπουν σε άλλες εποχές και άλλα πολιτικά καθεστώτα» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, Δημήτρης Πανοζάχος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο.

«Η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία αποτελεί νομικά αυτόνομο Πρόσωπο και έχει αποδείξει εμπράκτως ότι χρησιμοποιεί την περιουσία που σήμερα διαθέτει για να προσφέρει ουσιαστικό κοινωνικό έργο. Ειδικά οι συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση απευθύνονται στην εκκλησία γιατί εκεί ξέρουν εκ των προτέρων ότι θα βρουν συμπαράσταση.»

Οι πολίτες αναγνωρίζουν το έργο της εκκλησίας και δε θα καταστρατηγηθούν οι βασικοί κανόνες της δημοκρατίας μας, επεσήμανε ο υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Α' Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Πανοζάχος.

«Η λειτουργία των συσσιτίων, των γηροκομείων και των χώρων στέγασης αναξιοπαθούντων προσώπων αποτελούν σημαντική προσφορά στο κοινωνικό δίκτυο προστασίας που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία έτη στη χώρα μας».

 

Social Media

fb tw yt fkr

Facebook

Επικοινωνια

press2
Διαφήμιση