Επισκέψεις Δευτέρας 30/04

DSC01106_800x600

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΟΖΑΧΟΥ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ

Την ανάγκη απελευθέρωσης δυνάμεων, από εργασίες γραμματειακού χαρακτήρα προκειμένου να υπάρχει επαρκής και αποτελεσματική αστυνόμευση των πόλεων, εξέφρασε ο Δημήτρης Πανοζάχος κατά την επίσκεψή του το πρωί στο Αστυνομικό Μέγαρο και τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Ο κ. Πανοζάχος έκανε λόγο για την αποκατάσταση των ειδικών μισθολογίων των αστυνομικών, προκειμένου να υπάρχει όπως χαρακτηριστικά είπε ομαλή λειτουργία των σωμάτων ασφαλείας.

 

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΟΖΑΧΟΥ ΣΤΟ 1ο ΚΑΠΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

 

Στη συνέχεια ο κ. Πανοζάχος επισκέφθηκε το 1ο ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων όπου συναντήθηκε με τον υπεύθυνο κ. Ηλία Γρούγιο. Ο κ. Πανοζάχος είχε τη δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις με τους ηλικιωμένους, να ακούσει τους προβληματισμούς τους που κυρίως κινήθηκαν σε οικονομικά ζητήματα. Δεν υποσχόμαστε αποκατάσταση των χαμηλών συντάξεων, το δικαιούστε, πρόκειται για αδικία τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πανοζάχος.

 

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΟΖΑΧΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ

 

Επόμενος σταθμός του κ. Πανοζάχου το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Κατά τη συνάντησή με εργαζόμενους του νοσοκομείου συζήτησε ζητήματα αναδιοργάνωσης λειτουργίας των μονάδων υγείας.

Κατά την επίσκεψή του σε κλινικές του νοσοκομείου ο κ. Πανοζάχος τόνισε την ανάγκη αναβάθμισης των υπηρεσιών της δημόσιας υγείας τόσο για τους ασθενείς όσο και για τους εργαζόμενους. Στην αρρώστια δεν υπάρχουν χρώματα, ούτε ιδεολογίες οφείλουμε να δείχνουμε καθημερινά το κοινωνικό μας πρόσωπο για κάθε ασθενή που έχει ανάγκη από νοσηλεία και θεραπεία. Ένα κράτος δικαίου πρέπει να εξασφαλίζει πλήρη νοσηλεία για όλους ανεξαιρέτως, επεσήμανε.

 

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΟΖΑΧΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

 

Για την πτώση του τζίρου τους αλλά και για τα λουκέτα που καθημερινά μπαίνουν σε καταστήματα συζήτησε ο Δημήτρης Πανοζάχος με καταστηματάρχες στην παλιά αγορά της πόλης. Μόνο με πολιτική ανάπτυξης και ρευστότητας θα δώσουμε ανάσα στην αγορά και νέες θέσεις εργασίας, χτυπώντας την ανεργία και την ανέχεια, ανέφερε ο κ. Πανοζάχος, τονίζοντας πως χωρίς μείωση φόρων και περιορισμό της γραφειοκρατίας δεν μπορεί να καταστεί βιώσιμο το εμπόριο στη χώρα.


 

Social Media

fb tw yt fkr

Facebook

Επικοινωνια

press2
Διαφήμιση