Επισκέψη στην ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ, σε Πυροσβεστικό Σταθμό και σε Νοσοκομείο

ASDG

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΟΖΑΧΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε

 

Υπηρεσίες της Αττικό Μετρό Α.Ε στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε το πρωί ο Δημήτρης Πανοζάχος υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Α΄ Θεσσαλονίκης, ο οποίος συναντήθηκε με τον διευθυντή κ. Γιώργο Κωνσταντινίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ο κ. Πανοζάχος ενημερώθηκε για την πορεία και την εξέλιξη των εργασιών τονίζοντας πως «το μετρό για τη Θεσσαλονίκη είναι έργο πνοής και αναβάθμισης για την ποιότητα ζωής των πολιτών. Επιτρέπει στη Θεσσαλονίκη να ονειρεύεται να γίνει Πρωτεύουσα των Βαλκανίων. Η επιτάχυνση των εργασιών είναι αναγκαία και επιβάλλεται το αρμόδιο υπουργείο να εκδηλώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αν θέλουμε να τηρηθούν έστω και τα αναθεωρημένα χρονοδιαγράμματα. Ο λαός της Θεσσαλονίκης δεν ξεχνά ότι το έργο ξεκίνησε επί ΝΔ και επί ΝΔ ως κυβέρνηση θα ολοκληρωθεί». Ο κ. Πανοζάχος επεσήμανε την ανάγκη να υπάρχει αγαστή συνεργασία των Υπηρεσιών του μετρό με τους φορείς της πόλης προκειμένου να υπάρχει κοινωνική ειρήνη στην πορεία ολοκλήρωσης του έργου.

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΟΖΑΧΟΥ ΣΤΟΝ 2Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

 

Στη συνέχεια ο κ. Πανοζάχος επισκέφθηκε το 2ο Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, όπου συζήτησε για τα προβλήματα του κλάδου και τους κινδύνους που καθημερινά καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εργαζόμενοι.

Ο κ. Πανοζάχος εξήρε το έργο του πυροσβεστικού σώματος, τονίζοντας ότι παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία σε ανθρώπινο δυναμικό, είναι υπόδειγμα για τη χώρα η αυτοθυσία και η προσφορά του. Επισήμανε την ανάγκη της άμεσης εφαρμογής μέτρων για την Κοινωνική Προστασία, τονίζοντας την ιδιαιτερότητα της παρούσας κατάστασης.

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΟΖΑΧΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΝΑΓΙΑ

 

Επόμενος σταθμός του κ. Πανοζάχου το Νοσοκομείο Παναγία. Κατά τη συνάντησή του με φορείς του νοσοκομείου ο κ. Πανοζάχος έκανε λόγω για την ανάγκη αναβάθμισης της Δημόσιας Υγείας επισημαίνοντας ότι αναβάθμιση των παρεχόμενων κρατικών υπηρεσιών στον τομέα της υγείας μπορεί να αποτελέσει ένα πραγματικό αντιστάθμισμα στη συνεχή πτώση του βιοτικού μας επιπέδου. «Αν επιτύχουμε να έχουμε το επιθυμητό επίπεδο υγείας ξοδεύοντας λιγότερα, τότε πραγματικά μπορούμε να αντικαταστήσουμε μέρος της απώλειας των εισοδημάτων μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Social Media

fb tw yt fkr

Facebook

Επικοινωνια

press2
Διαφήμιση