Συνάντηση με τον πρόεδρο Γιάννη Μανδρίνο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης

tn

Όποιος παραβλέπει τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες στην Ελλάδα ουσιαστικά παραβλέπει την ίδια την Ελλάδα. Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία, μου επιτρέπει να δηλώνω με απόλυτο τρόπο ότι η ελληνική οικονομία είναι συνυφασμένη με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του τόπου μας. Καταπολέμηση της ανεργίας και αύξηση των εσόδων του κράτους χωρίς ανάπτυξη της μικρομεσαίας επιχείρησης στην Ελλάδα δεν μπορεί να υπάρξει» δήλωσε ο Δημήτρης Πανοζάχος υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κατά τη συνάντηση που είχε το απόγευμα με τον πρόεδρο κ. Γιάννη Μανδρίνο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης.

Οφείλουμε να δώσουμε ισχυρά κίνητρα για τη βιωσιμότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τον εκσυγχρονισμό τους, αλλά και για επιπλέον επενδύσεις επεσήμανε ο κ. Πανοζάχος, τονίζοντας ότι η μείωση του Φ.Π.Α., η θέσπιση ενός φορολογικού συστήματος που θα ανταποκρίνεται στη φοροδοτική ικανότητα κάθε επιχείρησης, αλλά και ο περιορισμός του παραεμπορίου και του λαθρεμπορίου, είναι ζητήματα που οφείλουμε να προσέξουμε, ώστε να διατηρήσουμε τις επιχειρήσεις που διαθέτει η χώρα μας και να δώσουμε κίνητρα για νέες.

 

Social Media

fb tw yt fkr

Facebook

Επικοινωνια

press2
Διαφήμιση