Δηλώσεις μετά τη συνεδρίαση της Γραμματείας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

PANOZ_MAK

«Για την καταστροφολογία ευθύνεται η κυβέρνηση. Εκείνοι που μίλησαν για κατεστραμμένη οικονομία και διεφθαρμένη χώρα, όπως ο Γ. Παπανδρέου, εκείνοι που μίλησαν περί επιστροφής της δραχμής, όπως η Μ. Δαμανάκη, εκείνοι που μίλησαν περί «επιλεκτικής χρεωκοπίας», όπως ο Β. Βενιζέλος, και προκάλεσαν σημαντικές επιπτώσεις στην οικονομία και το τραπεζικό σύστημα της χώρας δεν έχουν το πολιτικό και ηθικό ανάστημα να κατηγορούν τη Ν.Δ.», τόνισε ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος στη συνεδρίαση της διευρυμένης Γραμματείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

 

Ο επικεφαλής της Γραμματείας Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρης Πανοζάχος τόνισε ότι η χώρα διολισθαίνει συνεχώς και κύριος υπαίτιος είναι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ η οποία επικαλείται μεταφραστικά λάθη για να καλύψει την αδυναμία της.

Δεν αντιλαμβάνεται ότι τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας τα βιώνουν καθημερινά οι έλληνες πολίτες και δεν χρειάζεται να ανατρέχουν σε λεξικά και μεταφράσεις για να τα κατανοήσουν.

 

Social Media

fb tw yt fkr

Facebook

Επικοινωνια

press2
Διαφήμιση