Τιμητική Βράβευση από την Π.Ο.Σ.Ε.Α

DSC00024_1

Τον Δημήτρη Πανοζάχο, βράβευσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, για το ενδιαφέρον του στην  προώθηση και διάδοση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας αλλά και της Δωρεάς Ιστών και Οργάνων Σώματος.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά την τελετή έναρξης του 7ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Εθελοντικής Αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 27-29 Μαΐου.

«Η σημερινή βράβευση από εσάς αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα.

Αυτό όμως που με έχει σημαδέψει είναι η συνεργασία μας όταν υπηρετούσα στη θέση του Γ.Γ της περιφέρειας Ηπείρου. Μου δώσατε ένα πραγματικό μάθημα ζωής. Έμαθα ότι υπάρχει εθελοντισμός που αγγίζει την ίδια τη ζωή.

Κατάλαβα ότι από όποια θέση κι αν υπηρετεί ένας κρατικός λειτουργός, πάντα μπορεί να συμπαρασταθεί σε ένα κίνημα εθελοντισμού ζωής. Πάντα μπορεί να συνεργάζεται  με όσους έχουν  διάθεση να προσφέρουν. Όποιος συναναστρέφεται με τους εθελοντές αιμοδότες καθημερινά βιώνει το «γηράσκω αεί διδασκόμενος».

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βράβευση αλλά και για το μάθημα ζωής.

Ελπίζω πάντα να έχω τη δυνατότητα να υποστηρίζω τις προσπάθειες σας για μια καλύτερη ζωή» επεσήμανε κατά την ευχαριστήρια ομιλία του ο Δημήτρης Πανοζάχος.

 

Social Media

fb tw yt fkr

Facebook

Επικοινωνια

press2
Διαφήμιση