Εκδηλώσεις Τοπικών Οργανώσεων της ΝΔ

Στην εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Κάτω Τούμπας αλλά και της Τοπικής Οργάνωσης «Γεν. Σωτήρα» της ΝΔ, παραβρέθηκε για ανταλλαγές ευχών και τσούγκρισμα αυγών, ο Δημήτρης Πανοζάχος.

Κατά την ομιλία του στην εκδήλωση της Κάτω Τούμπας ο κ. Πανοζάχος επεσήμανε ότι η οργάνωση με τέτοιες εκδηλώσεις φέρνει πιο κοντά τα μέλη της και αυξάνει την κοινωνική συνοχή. Ιδιαίτερα τώρα χρειάζεται μέσα από την εσωτερική διαδικασία να ενισχύσουμε την κοινωνική συνοχή, να είμαστε υποστηρικτές της και να την κάνουμε πράξη. Ως στελέχη και μέλη της ιστορικής αυτής παράταξης τόνισε το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας, πρέπει και οφείλουμε να στηρίξουμε το έργο της και να είμαστε περήφανοι, γιατί δεν είναι μακριά η ώρα που ο λαός θα μας ζητήσει να αναλάβουμε ξανά εμείς το τιμόνι και την τύχη αυτού του τόπου. Η ιστορία έχει δείξει συμπλήρωσε ο κ. Πανοζάχος ότι σε όλες τις δύσκολες στιγμές η παράταξη που έμελε να οδηγήσει στο φως, ήταν η δικιά μας, γιατί εμείς πιστεύουμε στις μεταρρυθμίσεις και δηλώνουμε αντίθετοι στο μνημόνιο.

Ο Δημήτρης Πανοζάχος συνέστησε ψυχραιμία γιατί μόνον έτσι όπως χαρακτηριστικά ανέφερε θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα.

 

Social Media

fb tw yt fkr

Facebook

Επικοινωνια

press2
Διαφήμιση